22.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Març 2023

L'informatiu matinal

Avui escoltem alguns dels alumnes de l’institut Rocagrossa, que han treballat la discriminació per racisme. A través de l’assignatura optativa de Problemàtiques Socials, alguns alumnes de primer de Batxillerat de l’institut Rocagrossa han tractat el tema del racisme i una de les conclusions principals és que és un concepte molt més ampli del que sembla a primera vista. Després d’informar-se de diverses maneres, l’alumnat ha elaborat diferents podcasts en grups parlant del tema. Escoltem algun fragment d’un dels podcasts i també escoltem les valoracions que fan alguns dels alumnes.

Expliquem que les zones verdes de Lloret de Mar es reguen amb aigua regenerada. L’aigua rep un tractament específic, que també permet netejar els carrers, i s’evita així fer servir aigua potable. En donem tots els detalls escoltant dos tècnics experts.

En clau cultural, parlem de l’obra de teatre que es podrà veure a Lloret aquest diumenge a la tarda. Es tracta de “La pell fina”, una producció de la Sala Flyhard. Els detalls ens els fa arribar un dels directors, Yago Alonso.

En un altre ordre de qüestions, parlem amb el xef David Gou, perquè l’Studio 66 de Lloret de Mar prepararà el menjar de la llotja del Camp Nou per al partit del Barça contra el Girona, que es disputarà el proper 10 d’abril. Volem saber com li ha arribat l’oportunitat i com la valora.

Aquest divendres, el Consell Esportiu de La Selva organitza a Lloret la Fase Comarcal d’atletisme, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, amb uns 200 infants de les categories de promoció, provinents de clubs i escoles d’arreu de la comarca. En parlem amb el director del Consell Esportiu de La Selva, Josep Maria Torres.

També en plana esportiva, parlem amb un membre de la junta del Club Rem Hotelers, Romà Codina, perquè l’entitat organitza aquest cap de setmana la quarta regata de les Lligues Catalanes de Batel i de Llaüt Mediterrani. Serà en una doble jornada de rem, a la platja de Cala Canyelles.

Darrers Programes