13.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Els veïns del barri de Can Sabata porten unes quantes nits sense llum. Ciutadans, el principal grup de l’oposició de l’Ajuntament, reclama una solució immediata, a més de demanar explicacions i es queixa d’inseguretat.

Segons fonts municipals, el cap de setmana es va produir una avaria al quadre situat a l’avinguda Catalunya, el qual es va cremar completament. Això va generar una apagada a tot el sector, que ja ha quedat solucionada.

Entrevistem el portaveu Jordi Hernandez i li donarà resposta el regidor de Manteniment, Eduardo López, a qui li preguntem també per la il·luminació que ha quedat restablerta a un altre barri, el de Can Carbó.

El Lloret Convention Bureau ha participat en unes accions de promoció i comercialització amb professionals del sector MICE espanyols amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació en el mercat nacional. Ho valorem amb la directora, Montse Belisario.

Ens fixem en les activitats que hi ha organitzades aquests dies a Lloret per conscienciar en contra de la violència masclista. Com una sessió de contes sense final feliç, amb Assumpta Mercader.

Entrevistem Conxa Alférez, de l’associació de dones l’Aurora, que dijous fan una xerrada interactiva sobre empoderament i han muntat la concentració habitual en contra de la violència masclista, entre altres propostes.

Acabem parlant amb La Caravana de les Arts, per saber com van els preparatius de la performance que estrenen dissabte, centrada en el 25N.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021