6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Aquest divendres és 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista. Per commemorar el 25-N, aquest any es projectarà el documental “La meva pell”, es farà una doble funció dins del Lloret Espai Off de l’obra “Exit through the Gift Shop” i, com és habitual, es farà una concentració, es llegirà un manifest i hi haurà una performance.

Avui parlem de tot plegat amb una representant de l’associació de dones l’Aurora, Conxa Alférez, i també amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.  

També en el marc dels actes amb motiu del Dia contra la violència masclista, el Teatre de Lloret acull, divendres mateix, una obra de teatre titulada “Exit Through the Gift Shop”. Parlem amb la seva dramaturga i actriu, Carla Rovira.

En un altre ordre de qüestions, entrevistem la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, per parlar del Gran Recpate, que es fa aquest cap de setmana i, com a novetat, recupera la recollida física als supermercats. La campanya es farà de divendres a diumenge.

Els conserges de les instal·lacions esportives de tot Catalunya convoquen una vaga per aquest dijous. Nosaltres parlem amb el lloretenc Sergio Vázquez, que és delegat de CCOO de la secció d’esports de MagmaCultura a Lloret de Mar. I també entrevistem la regidora d’Esports, Ana García-Castanya.

Darrers Programes