Dimecres, 25 novembre 2020
8.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Octubre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners seran destinats a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal que du a terme l’Hospital Sant Joan de Déu. Es van recollir el passat 19 de setembre, a Blanes, en una jornada solidària. Va anar a càrrec del Club Ciclista Blanda Espartans, que va organitzar una pujada al castell de Sant Joan. L’activitat, que estava oberta únicament als socis de l’entitat ciclista, consistia en pujar i baixar al castell de Sant Joan quantes més vegades durant 24 hores. Els poc més de 2.000 euros recollits serviran per ajudar a la investigació de l’AME, en el projecte que lidera l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’AME, l’atròfia muscular espinal, és una malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular. Es considera que és la segona causa principal de malalties neuromusculars. Té una incidència de quatre afectats per cada 100.000 persones i es dona per igual en els dos sexes. Valorarem aquest gest solidari amb Pipo Molina, de ForçAME.

Aquest cap de setmana arriba l’horari d’hivern. La matinada del 24 al 25 d’octubre, de dissabte a diumenge, hem d’endarrerir una hora els rellotges. Per tant, a les tres de la matinada, passaran a ser les dues.

A la segona part, expliquem que la Panic Race té nova data: 5 de desembre, i anunciarem tots els partits del cap de setmana.

  • Després repassarem l’agenda des d’avui i fins diumenge, amb el Racó dels Contes, que commemora el Dia Internacional de les Biblioteques -des d’aquí, felicitem la de Lloret- i les tres obres de teatre que tenim a l’abast: Oblidar, dirigida per Salvador Pujós, Els Ocells, de La Calórica, i La Gran Nit de Lurdes G, d’una nova companyia creada a Palafolls.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a famílies sense recursos. Els alumnes...

Lloret Esportiu – 23 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius...

Cocodril Club – 22 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.