17.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Lloret de Mar és un dels municipis catalans amb menys percentatge de vacunació completa contra la Covid-19. La vila es troba per sota de la mitjana de Catalunya i també lleugerament per sota de la mitjana de vacunats a la Regió Sanitària de Girona.

En concret, a Lloret, 42.700 persones han rebut com a mínim una dosis, segons dades del departament de Salut. En percentatges, un 65,3% han rebut la primera dosi, mentre que un 53,4% n’ha rebut dues. A més, prop del 3% ha rebutjat la vacunació, segons dades de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Són unes xifres que es troben per sota de la mitjana de vacunació a Catalunya. En tot el territori català, més de 5.860.000 persones han rebut la primera dosis, mentre que gairebé 5 milions han estat ja vacunades amb la segona dosi. Pel que fa a la pauta completa, la tenen més de 5.600.000 persones, que suposa un 71,3% de la població.

Ho valorem amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Avui ens farem ressò de la presentació de la temporada de tardor al Teatre, feta ahir al vespre. En els propers mesos hi passaran noms propis com Ariadna Gil, Carles Sans o el Mag Lari.

Expliquem que les joves integrants de Lloret Més Net tornen a fer una crida per netejar, aquest diumenge, la platja i el bosc de Fenals. Ja van organitzar una primera neteja el passat juliol a Santa Cristina. I el passat cap de setmana van participar al Walklean Day. Escoltem les seves declaracions.

El festival Som de Mar i l’Ajuntament han entregat 3.400 euros a l’associació mediambiental Xatrac. Són els diners recaptats a l’estiu, amb el concert benèfic d’M-Clan, que es va fer a la platja de Fenals en el marc de la Festa Major de Santa Cristina. Escoltem els diferents responsables.

En plana esportiva, sabem com es presenta la Travessia Platges de Lloret, que arriba aquest diumenge al matí amb l’organització del Club Esportiu Aigües Obertes. Parlem amb la seva presidenta, Dolors Portavella, per saber com van les inscripcions i quina és l’última hora de la prova

Donem els últims resultats d’Ona Blasco, campiona d’Espanya d’esquaix en la categoria sots-17.

Expliquem que 250 cantaires polonesos, de totes les edats, són a Lloret de Mar fins aquest cap de setmana. Participen d’un concurs internacional, anomenat Cançó Mediterrània. Les corals han estat rebudes aquest dimecres per la cònsol general de Polònia a Barcelona, Karolina Cemka.

Ens fem ressò del concert que oferiran avui la cantant Judit Neddermann i el músic Guillem Roma a l’Hospital comarcal de Blanes, per a pacients i professionals del centre.

Darrers Programes