8.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 23 Setembre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que premiem dues alumnes del Rocagrossa per uns relats inspirats en la ciència. Dues alumnes de Lloret de Mar han rebut el premi d’Inspiraciència, un concurs de relats que, com el nom indica, s’inspira en la ciència. Els guardons –que són d’àmbit estatal- els atorga el CSIC, el Centre Superior d’Investigacions […]

Acabem la setmana explicant-vos que premiem dues alumnes del Rocagrossa per uns relats inspirats en la ciència. Dues alumnes de Lloret de Mar han rebut el premi d’Inspiraciència, un concurs de relats que, com el nom indica, s’inspira en la ciència. Els guardons –que són d’àmbit estatal- els atorga el CSIC, el Centre Superior d’Investigacions Científiques. Un dels premis ha estat per a Sofia German, pel treball ’35 de 365’ dins la categoria de relat jove, el qual imagina com podria ser el món d’aquí a un segle a través d’un viatge en el temps. Mentre que Ariadna Argemí ha rebut el premi especial d’intel·ligència artificial, amb el relat ‘Ensenyem a estimar-te’. Va sobre un robot que aprèn a tenir sentiments d’amor cap a una persona humana. Una i altra són alumnes de l’institut Rocagrossa, on aquest curs han començat Segon de Batxillerat.

Avui sabem quanta gent s’ha apuntat per a la Marxa de les Platges, que organitza aquest diumenge el Xino Xano. Parlem amb un dels integrants, Carles Carbonell, que està pendent de la previsió del temps pel cap de setmana.

En plana esportiva, anunciem que el sènior masculí Bàsquet Lloret s’estrena aquest cap de setmana en la Copa Catalunya, després de l’ascens de la temporada passada. També comença la lliga el sènior femení del Bàsquet, que continuarà competint en la Primera Catalana, després d’assolir la permanència el passat curs. En la primera jornada, les lloretenques es desplaçaran a la pista del Sant Gervasi.

A més, el Club Rem Santa Cristina organitza avui la primera jornada de portes obertes per donar a conèixer la seva activitat i ampliar els equips de base. Recordem que avui s’acaba l’estada a Budapest per part dels representants de jardins històrics europeus, entre els quals hi ha l’alcalde de Lloret.

Repassem l’agenda del cap de setmana, marcada per la Lloret Comerç Fest d’avui, el concert de TODOS LOS GATOS SON PARDOS, així com el lliurament dels premis Lloret Negre, l’espectacle itinerant PERCULIGHTS o la travessia de les platges.

Darrers Programes