21.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Abril 2023

L'informatiu matinal

D’aquí a quatre dies obre les portes el Castell de Lloret. El castell de Lloret de Mar obrirà les portes aquest divendres 28 d’abril, convertit en un espai expositiu que oferirà als visitants una experiència immersiva sobre l’emergència climàtica.

La proposta del nou equipament surt de l’empresari Gustavo Buesa i ha contractat a Toni Cruz (La Trinca, Gestmusic) com a director creatiu del projecte. Hi ha una gran expectació per visitar el castell, que -des que es va construir, dècades enrere- sempre ha estat tancat al públic.

Mai no s’havia pogut visitar fins ara, tot i que l’any passat es van fer visites puntuals, que van tenir un gran èxit. Entrevistem Paula Soler, directora del Castell de Lloret, per saber com afronten l’obertura.

Anunciem un concert de la coral Tot Cor, previst demà, amb altres formacions.

Expliquem que s’ha creat una nova samarreta a Lloret, amb una clara aposta per la cultura i l’art locals, i que avui hi ha ple a l’Ajuntament.

A la segona part, ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana.

A més, mirem l’agenda dels propers dies, marcada per la donació de sang aquest divendres al Teatre i per un concert amb la Coral dels Enginyers de Barcelona, dissabte a la parròquia.

Darrers Programes