10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Agost 2022

Avui parlem del camí de ronda entre Cala Gran i Cala Trons. El ple ha aprovat un projecte de millora del camí de ronda que uneix Cala Trons i Cala Gran, entre Lloret i Canyelles. La intenció és millorar els trams ja existents i crear nou camí en zones on ara mateix no n’hi ha. De […]

Avui parlem del camí de ronda entre Cala Gran i Cala Trons. El ple ha aprovat un projecte de millora del camí de ronda que uneix Cala Trons i Cala Gran, entre Lloret i Canyelles. La intenció és millorar els trams ja existents i crear nou camí en zones on ara mateix no n’hi ha. De moment, s’ha aprovat el projecte, pressupostat en 1,8 milions d’euros, i el següent pas serà expropiar alguns terrenys per on ha de passar el camí. Els detalls els coneixem avui amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert. 

També en plana política, expliquem que Lloret en Comú proposa instal·lar mòduls prefabricats perquè els paradistes del Mercat Municipal puguin seguir amb la seva activitat mentre durin les obres de l’equipament. Donem veu a la regidora Stella González.

Expliquem que l’atleta lloretenc Jose Luis Blanco va ser el segon en la Trail de Puente Genave, a Jaén. Escoltarem les seves valoracions, després d’una prova exigent en què es va veure obligat a remuntar posicions en el tram final de la cursa.

El festival Som de Mar ens porta avui a parlar de Sergio Dalma. El cantant de Sabadell actua aquesta nit amb totes les localitats exhaurides de fa setmanes. Com tots els concerts del festival, la cita és a les deu de la nit. 

Més música de cara a demà a l’església parroquial de Sant Romà, on, com cada dijous, hi ha Festival de Guitarra del Mediterrani. Aquest cop actuarà el Join Guitart Duet, format pels lloretencs Josep Soto i Ignas Sestakovas.

Acabem recordant que aquesta nit hi ha projecció de Cinema a la Fresca, amb Cinema Paradiso. La cita és a les deu de la nit a Sa Caleta. 

Darrers Programes