31.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Desembre 2021

L'informatiu matinal

Avui, vigília de Nadal, us expliquem que Lloret Turisme ha celebrat la segona taula de treball de turisme familiar i avui volem saber com ha anat. La sessió es va fer dimarts amb una reunió en format híbrid que va comptar amb una vintena de representants d’empreses del municipi especialitzades en el segment familiar. Per saber com va anar i què s’hi va tractar, parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, a qui li preguntarem per una altra qüestió. L’Oficina Central de Turisme a l’avinguda de les Alegries i l’Oficina de Turisme del Museu del Mar han renovat la Q de Qualitat Turística. Les dues oficines han superat, un cop més, l’auditoria de seguiment que fa l’Instituto para la Calidad Turística Española i ho valorem amb Elizabeth Keegan.  

Parlem de pessebres. L’Ajuntament ja ha publicat el mapa de la ruta pessebrista i en volem els detalls amb el regidor de Cultura, Cristian Fernández, a qui també li preguntarem per l’exposició de diorames que es pot visitar a l’Erol. 

Abans, però, parlem amb mossèn Martirià Brugada, perquè la parròquia acull nou dels pessebres que conformen la ruta pessebrista. Ell ens explica qui són els autors d’aquestes creacions. 

L’artista local Odie ha pintat un mural de grans dimensions al Mercat Municipal de Blanes i conversem amb ell per conèixer tots els detalls d’aquest projecte i també per saber quins altres plans té entre mans. 

L’empresa Flock Art Drone ha guanyat un premi internacional per l’espectacle lumínic amb 100 drones que va fer l’estiu passat al municipi. Escoltem les valoracions per part d’un representant de l’empresa, Ernest Biosca, i també del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.  

Darrers Programes