11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Febrer 2023

Aquest divendres us expliquem que Lloret protesta avui contra la guerra a Ucraïna, coincidint amb el primer aniversari del conflicte. La convocatòria és de la Plataforma per la Pau, que reclama “un alto al foc immediat”, a més de solidaritat amb les víctimes d’Ucraïna i altres guerres. L’entitat demana, a més, la prohibició de les […]

Aquest divendres us expliquem que Lloret protesta avui contra la guerra a Ucraïna, coincidint amb el primer aniversari del conflicte. La convocatòria és de la Plataforma per la Pau, que reclama “un alto al foc immediat”, a més de solidaritat amb les víctimes d’Ucraïna i altres guerres. L’entitat demana, a més, la prohibició de les armes nuclears, una solució negociada al conflicte i reducció de la despesa militar. La concentració s’ha convocat aquest divendres, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila, de part de la Plataforma per la Pau lloretenca i de Catalunya per la Pau. En parlem amb un representant, Ramon Vilaró. I recordarem que Lloret de Mar ha empadronat 1.532 refugiats ucraïnesos des que va esclatar la guerra. Això el converteix en un dels municipis amb la comunitat d’ucraïnesos més important de Catalunya.

Un espectacle innovador, sorprenent, que homenatja Lloret i la figura de la dona. Tot això és ‘Vogar’, la proposta de dansa aèria que aquest dissabte inaugura oficialment la Capital de la Cultura Catalana a la vila.

En plana esportiva, l’equip de Veterans del Club de Futbol Lloret recollirà aliments de manera solidària en el partit de lliga aquest dissabte. Tot seguit, anunciem tots els partits del cap de setmana.

En àmbit de política, ens fem ressò de la inauguració de la nova seu electoral d’ERC, a més de l’eslògan i cartell de precampanya.

A la segona part, desgranem l’agenda del cap de setmana. Destaquem l’exposició feminista que podem visitar a la Biblioteca, així com l’espectacle UAP PODER amb alumnes de tot el territori o la festa de l’esport.

Darrers Programes