13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Febrer

Avui fem balanç del Centre de Distribució d’Aliments i sabem com està el projecte per traslladar-lo a una ubicació definitiva.

Ja ho hem dit altres vegades, des que va començar la pandèmia, la crisi sanitària ha provocat una crisi social i econòmica molt forta. Una de les conseqüències és que el Centre de Distribució d’Aliments ha vist com s’incrementava exponencialment el nombre d’usuaris.

De seguida, l’antic local del carrer Girona va quedar petit i el servei es va traslladar a la part de darrere del pavelló municipal d’esports, a l’espera de fer el trasllat a una seu definitiva. Avui farem balanç dels últims mesos i sabrem si està tot a punt per fer el trasllat.

En parlem amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

A la regidora de Benestar i Família, li demanem també que respongui a les crítiques de Força Lloret. El grup de l’oposició ha presentat una moció per debatre al ple de dilluns vinent, en què denuncia la gestió que ha fet l’Ajuntament a l’hora d’atorgar les beques menjador a les famílies. Escoltem declaracions de la portaveu del partit, Lluïsa Baltrons.

Aquest diumenge se celebra l’Aplec dels Perdons a l’ermita de Santa Cristina, però adaptat a la situació de pandèmia que vivim. Per saber-ne tots els detalls, parlem amb l’Obrer Major, Arseni Frigola.

També parlem amb la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, per comentar que els esplais poden reprendre l’activitat presencial a partir d’aquesta setmana, gràcies al lleu relaxament de les restriccions per la Covid-19.

En plana cultural, dos temes. D’una banda, explicarem que l’artista lloretenc Dani Bruzos exposa els seus quadres al restaurant Vela Mar, al passeig de Sa Caleta. Escoltem a l’artista i també al responsable del restaurant, Marc Linares.

D’altra banda, el cap de setmana passat ens vam colar al rodatge del nou curtmetratge de la productora lloretenca Meraki Films, que es va fer al Puntet. Donem veu a tothom que fa possible el projecte.

Darrers Programes

Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA