8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Gener 2023

Avui us expliquem que l’ajuntament reparteix menjar i roba a les persones sense llar de Lloret, davant del fred intens. Avui dimarts aniran a veure uns quants sense llar, igual que van fer el passat dijous. Recordem que aquestes persones disposen d’un centre de dia, a davant de la Biblioteca. El local ofereix diferents serveis […]

Avui us expliquem que l’ajuntament reparteix menjar i roba a les persones sense llar de Lloret, davant del fred intens. Avui dimarts aniran a veure uns quants sense llar, igual que van fer el passat dijous. Recordem que aquestes persones disposen d’un centre de dia, a davant de la Biblioteca. El local ofereix diferents serveis a les persones que no tenen casa. Com, per exemple, dutxes i rentadores, una cuina i esmorzar, a més de tècnics professionals que tenen com a objectiu treballar per a la reinserció d’aquest col·lectiu. L’any passat es van atendre 51 persones. Avui entrevistem la regidora de Benestar i Família. A Arantxa Jimenez també li preguntem per la presentació, aquest dijous en el teatre, del calendari interreligiós.

També parlem amb el regidor no adscrit Cristian Fernández, regidor de Cultura i Mobilitat, que anuncia que deixa la política local quan acabi aquest mandat.

Avui expliquem l’oferta formativa del Servei d’Ocupació Municipal per aquest semestre, centrada en idiomes i informàtica. És gratuïta i s’adreça als veïns de Lloret. Ho comentem amb el regidor Jordi Orobitg.

Tot seguit, fem un apunt de política, per saber què proposa Adria Lamelas, el candidat del PSC, sobre els Habitatges d’Ús Turístic que hi ha a Lloret.

Expliquem la tasca que fa el psicòleg esportiu lloretenc Andrés Díez, i com aquesta figura té cada cop més presència en els clubs i entitats esportives.

I acabem amb un projecte molt bonic: porta per nom UAP, que vol dir pau al revés, i ha permès crear un cor de cambra a Lloret amb alumnes de diferents instituts. Actuen a finals de febrer en el Teatre. Venen uns quants d’ells, del Coll i Rodés, a explicar-ho avui a la ràdio, acompanyats de les seves mestres.

Darrers Programes