10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Maig 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que una taula rodona sobre el VIH tanca la commemoració de la setmana contra l’LGTBIfòbia a Lloret de Mar. L’acte es va celebrar dissabte a la tarda, amb la presència del director general de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat, Xavier Florensa, i la participació del president de l’associació Gais Positius, Joaquim Roquetas, i la doctora Cristina Agustí i Benito, que també és investigadora. Tot plegat, amenitzat per la drag Joane. L’acte es va fer al Teatre de Lloret i des de la ràdio el vam seguir. Així que avui us expliquem com va anar. I també en el marc dels actes per la Setmana contra l’LGTBIfòbia a Lloret, expliquem com va anar, divendres, la formació LGTBI per a empresaris, que es va fer a l’Hotel L’Azure, organitzada per Lloret Turisme. 

Amb el regidor Albert Robert parlem de dues qüestions ben diferents. Com a responsable d’Urbanisme, expliquem que els veïns ja podem demanar que l’Ajuntament els netegi la façana de casa seva. Com a responsable del Teatre, li preguntem per la incorporació de l’equipament al Festival Z, impulsat pel Canal – Centre d’Arts Escèniques de Girona i Salt. 

Fem valoració del cap de setmana Dies d’Aventura, que Lloret Turisme ha dut a terme aquest dissabte i diumenge, amb un gruix d’activitats a l’entorn natural de la destinació, a preus especials. 

El Water World ja ha inaugurat la nova temporada i presenta algunes novetats que comentem al BDBH d’avui.

Fixant-nos en l’agenda, comentem que l’església de Sant Romà acull, demà dimecres, un concert meditatiu amb bols i gong tibetans. Serà a les nou del vespre i en coneixem tots els detalls amb el responsable, Ramon Sulé. 

Tanquem el programa amb la plana esportiva per repassar els resultats dels principals equips de la vila aquest cap de setmana així com de l’acadèmia de dansa Almudena Santiesteban.

Darrers Programes