21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Març 2021

L'informatiu matinal

Avui dimecres destaquem que la multinacional Mango ha escollit Lloret de Mar per fer algunes de les seves fotografies promocionals. Ho ha fet a través de l’agència de localitzacions Encuentra, que ha triat els Jardins de Santa Clotilde i la cala Sa Boadella per captar algunes imatges per al catàleg de roba per a joves i per a dones. Dos espais emblemàtics del municipi, que són el principal atractiu de la vila per a les empreses que han de fer rodatges en entorns naturals.

En parlem amb la fundadora i coordinadora de projectes de localitzacions de l’agència, AnkeBerthold.

Aquesta tarda, Escodi organitza un combat virtual perdebatre sobre si és millor el consum en botigues físiques de proximitat o a través d’internet. Els ponents seran Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum, i Joan Morales, expert en e-commerce. Nosaltres escoltem els arguments del lloretenc.

Aquest dissabte al vespre, el Teatre de Lloret acull l’obra “La tempesta”. És una adaptació del clàssic de Shakespeare que ha fet la companyia Parking Shakespeare. Els detalls ens els dona l’actriu Ester Cort, coneguda pel seu paper de Pili a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir”; i el director artístic, i també actor, Pep Garcia-Pascual.

La Confederació Espanyola de Fotografia ha entregat un reconeixement a l’Ajuntament de Lloret com a mecenes de la fotografia pel suport que dona a l’associació MontPhoto. Escoltem les bones valoracions que en fa el regidor de Cultura, Cristian Fernández, i entrevistem al president de MontPhoto, Josep Carreras.

Darrers Programes