25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Març 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar atorga 12.000 euros al SSID, el servei d’atenció al domicili per a persones en situació de final de vida. Es tracta d’un acord que permetrà donar una resposta àgil als pacients que tenen un pronòstic de vida molt curt i que es troben als seus domicilis. S’oferirà suport tant per ells com pel seu entorn, ja sigui per l’alta càrrega de cures o per l’impacte emocional.

A banda de la subvenció del consistori, de 12.000 euros, des del SSID, el Servei de Suport Immediat a Domicili, es posarà a disposició dos professionals de l’àmbit del treball social formats en cures pal·liatives. Les hores prestades per aquests professionals es gestionaran amb les treballadores socials del PADES, el Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport, facilitant la seva immediatesa.

Entrevistem a la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez i també parlem amb Rosor Llorens, treballadora social del PADES de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Expliquem que el Teatre de Lloret celebra el Dia Mundial del Teatre, que es commemora aquest diumenge, 27 de març. Hi haurà diverses activitats, com la representació de l’obra “La melancolia del turista”, aquest dissabte, i activitats prèvies el divendres.

Ens fem ressò del taller infantil que ha preparat la llibreria Can Gallissà. Serà aquest dissabte i es treballaran les emocions dels nens i nenes a partir del llibre “La joia interior”, de l’escriptora barcelonina Anna Llenas. Escoltem les declaracions d’una membre de l’establiment, Neus Sala.

Expliquem que l’Ajuntament de Lloret ofereix un Punt d’Informació Cadastral. El nou servei compta amb la col·laboració de la Direcció General del Cadastre. L’horari és dilluns i dimecres de deu a dues i cal sol·licitar cita prèvia. Entrevistem la regidora d’Hisenda, Lara Torres.

Acabem recordant que avui, el Casal de la Gent Gran es desplaça a Sitges, per participar en al Fira de Patchwork, i que també que el Cineclub Adler projecta la pel·lícula “Petite Maman”, dins del cicle Cinema i Dona.

Darrers Programes