16.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Els alumnes del PTT fan clauers solidaris per a la Marató de Tv3. Els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) de vendes de Lloret de Mar tornen a col·laborar amb la Marató de TV3.

Han elaborat uns clauers solidaris, que es venen en diferents indrets de la vila, com el Puntet, els instituts Rocagrossa i Coll i Rodès, i el bar Emporio. Tot el que es recapti amb la venda d’aquests clauers, es destinarà a la Marató de Tv3, dedicada enguany a la salut mental.

Ells mateixos ens expliquen el projecte, al qual també s’hi han sumat els alumnes del PTT de Castelló d’Empúries. Escoltem a uns quants d’aquests joves que tenen de 16 a 19 anys.

El Teatre de Lloret de Mar està d’aniversari. En concret fa 10 anys, que celebra amb una festa oberta a tothom aquest divendres, amb diferents espectacles i actuacions. Ho comentem amb el seu regidor, Albert Robert.

En plana esportiva, ens fem ressò de la doble cita d’Eva Arias. L’atleta, molt vinculada a Lloret de Mar, va participar dissabte en el Cross d’Itàlica, a Sevilla, que era a la vegada el Campionat d’Espanya de relleus mixtes. I també als 10 quilòmetres d’Alcobendas, a Madrid.

“Si ets indiferent, ets còmplice”. Aquest és l’eslògan que s’utilitzarà en la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista a Lloret de Mar. La frase de Joaquim Bohigas ha guanyat el concurs de l’Aurora, que ha celebrat la 13a edició. Entrevistem l’autor durant el BDBH.

Després sabem detalls de la 1a ruta de tapes que organitzen els bars i restaurants de Lloret, amb rerefons solidari. En parlem amb un dels responsables, Tico Alsina.

Darrers Programes