4.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Un reclam històric de Lloret i Blanes està més a prop de ser una realitat: el carril bus que uneixi els dos municipis. La Generalitat ha encarregat el projecte del carril que ha de millorar la connexió amb transport públic entre els dos municipis. Un reclam històric tant de Lloret com de Blanes, que sempre ha quedat encallat per un motiu o altre. Ara, sembla que la Generalitat posa fil a l’agulla i ha iniciat els passos per fer realitat aquest carril bus i també un carril bici entre les dues poblacions. En coneixem els detalls, avui, amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Expliquem que aquesta tarda es projectarà el documental “La meva pell”. A les sis de la tarda, a la biblioteca, organitzat pel Pla de Ciutadania en el marc dels actes de commemoració del dia internacional contra la violència masclista.

També dins d’aquests actes, trobem una performance la Caravana de les arts aquest dissabte. Sabem què s’ha previst parlant amb Cristina Catalán.

Ens interessarem pel Kid’s Innovation Fest, que es du a terme a l’hotel L’Azure. En parlem amb la directora del Kid’s Cluster, Anna López.

Entrevistem el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, per saber com serà l’acte oficial d’encesa de la il·luminació de Nadal, que s’ha programat per demà divendres a la tarda.

Expliquem, també, que aquest vespre hi ha projecció del Cineclub Adler. Es podrà veure el documental “Moonage Daydream” i ho comentem amb el president de l’entitat, Joan Moret.

Encara en plana cultural, tenim dos temes més preparats. D’una banda, sabem com va anar diumenge la trobada de gegants, on Albert Santiago va anunciar que aquest és el seu últim any com a cap de colla.

D’altra banda, expliquem que el lloretenc Ramón Vilaró ha presentat a l’Habana el documental “Constante y el Floridita de Hemingway”, que relata la vida de Constante Ribalaigua i la seva aventura en la reinvenció del daiquiri i en el món del Floridita.

Darrers Programes