7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Avui destaquem que un any més, les activitats a les platges de Lloret organitzades per Lloret Turisme han tingut un bon gruix de participants i avui ho volem valorar. Més de 15.000 persones han fet ús aquest estiu del servei de dinamització de platges que Lloret Turisme ofereix a les platges de Lloret i Fenals entre juny i setembre.

És un increment destacat respecte al 2019, és a dir, abans que esclatés la pandèmia, quan hi va haver 13.500 usuaris. La majoria són visitants d’arreu de Catalunya o bé residents de Lloret, seguits per usuaris de la resta de l’Estat. Entre el públic internacional, destaquen el francès com a usuaris dels miniclubs i l’italià en les activitats esportives de voleibol de la platja de Lloret.

Escoltem el Lloretenc Jordi Orobitg, que és el nou portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC. Substitueix a Meritxell Serret, que fins ara era la portaveu adjunta i que amb la sortida de Junts del govern ha assumit la conselleria d’Afers Estrangers. Ell mateix ens ha explicat en què consisteix el nou càrrec.

Disco Tropics ha obtingut, de nou, el reconeixement “Triple Excellence in Nightlife”, el màxim reconeixement mundial de l’oci nocturn. Escoltem les valoracions positives que en fa el seu responsable, Teddy Law.

Expliquem que, a partir d’avui, hi ha canvis a les obres de la C-63: els vehicles que vinguin des de Vidreres no podran accedir directament a la urbanització d’Els Pinars, sinó que hauran de fer el canvi de sentit a la rotonda de Mas Romeu.

Com fem cada dilluns, repassem els resultats esportius del cap de setmana.

Avui, 24 d’octubre, se celebra el Divali, la festa religiosa més important de l’any a l’Índia. Expliquem de quina manera farà la celebració la comunitat que viu a Lloret.

Comentem com va anar, divendres, la jornada antirumors que va organitzar el departament de Benestar i Família.

Lloret de Mar commemorarà el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual amb la projecció del documental “Una vida a través de l’objectiu. Francesc Mas i Ruhí, filmografia del 1960 al 1970”. Serà aquest dijous, 27 d’octubre, i en parlem amb l’arxiver municipal, Quim Daban, i la regidora de l’Arxiu, Ana García-Castany.

Darrers Programes