17.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 24 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Enfilem la recta final de la setmana explicant-vos que Lloret de Mar celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Turisme, amb quatre jornades farcides d’activitats culturals i musicals. Des d’avui i fins dilluns, la vila comptarà amb propostes adreçades a tots els públics, com visites guiades, teatre, concerts i tallers familiars. El programa s’obre aquest divendres, a les sis de la tarda, amb una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, amb havaneres. Per dissabte, es podrà visitar la Ruta Indiana i Can Font, participar en la visita guiada Terra de Llorers o descobrir la mostra “Lloret Zona Agrícola Km 0”. Les propostes continuaran diumenge al matí, amb la gimcana fotogràfica al Turó Rodó, a més de dos espectacles: Full House i Kill Fiction. L’última jornada serà el dilluns 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme, en què es farà una jornada de portes obertes als elements del patrimoni local lloretenc. Parlem del Dia Mundial del Turisme entrevistant Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Repassem diferents propostes del cap de setmana. Aquest diumenge al matí es podrà gaudir de l’espectacle familiar “Full House”, dins de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival. Es tracta d’un espectacle sense text, de teatre físic i amb música en viu. Va a càrrec de la companyia Eléctrico 28. Escoltem un dels seus membres, Josep Cosials.

També per diumenge, actuaran a Lloret de Mar els Kill Fiction, que oferiran un recorregut per les bandes sonores de les pel·lícules de Quentin Tarantino. Ho faran a través de les seves versions amb diversos estils musicals. Escoltem un dels membres de la banda, Oliver Trives.

A la segona part, expliquem que la Biblioteca de Lloret obre aquesta tarda la programació del BiblioXiquets, amb activitats adreçades a infants de 0 a 3 anys. La primera proposta arriba avui i es titula “Contamoixaines i les Bombolletes”. Escoltarem la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs.

I també parlem de la celebració a Lloret del Dia Internacional de la Pau. Es farà aquest diumenge amb un vermut organitzat per la Plataforma per la Pau. Escoltem una de les seves membres, Maria Carme Bernat. 

A més, recordem altres activitats del cap de setmana, com la Travessia Platges de Lloret que organitza el Club Esportiu Lloret Aigües Obertes o la neteja que es durà a terme a càrrec de la plataforma Lloret Més Net. 

Darrers Programes