31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Abril 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem del llibre AutoMiradas Transicionales, amb què ha participat la lloretenca Isabel Arnaud. AutoMiradas Transicionales va néixer a partir del projecte europeu Switch. Un projecte que pretén desenvolupar eines professionals per facilitar el benestar de les persones transgènere en el context de la salut personal i social.

Unes eines que s’estan desenvolupant a partir de les aportacions directes de persones trans provinents de diferents llocs, tant de Catalunya com dels països llatinoamericans. El laboratori d’autoconeixement, però, va funcionar tan bé i va permetre crear unes sinergies que van desenvolupar en l’elaboració d’aquest llibre col·laboratiu. Avui en coneixem els detalls amb la mateixa Isabel Arnaud i amb una de les coordinadores del projecte, Pilar Escotorín.

Fem valoració de la campanya de donació de sang de la setmana passada a Lloret amb la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta.

Com cada dilluns, en plana esportiva, repassem els resultats del cap de setmana.

En l’àmbit de la salut, ens fem ressò d’una xerrada que ha programat la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre com afrontar el dol en cas de perdre algú per suïcidi. Es fa aquest dijous a la tarda i en coneixem els detalls amb la coordinadora de la comissió, Anna Solanes.

L’actor lloretenc José García apareix a la pel·lícula “Contando Ovejas”, que es va estrenar als cinemes aquesta Setmana Santa. Per això avui parlem amb ell.

Darrers Programes