24.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Abril 2023

Avui us expliquem que Lloret fa un primer pas per construir 30 pisos de protecció oficial a Puigventós. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat en el ple ordinari d’aquest mes d’abril un conveni amb Cohabitac, una coordinadora de promotores i gestores d’habitatge de lloguer social. Tot i que és un acord genèric, la finalitat […]

Avui us expliquem que Lloret fa un primer pas per construir 30 pisos de protecció oficial a Puigventós. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat en el ple ordinari d’aquest mes d’abril un conveni amb Cohabitac, una coordinadora de promotores i gestores d’habitatge de lloguer social. Tot i que és un acord genèric, la finalitat és cedir el dret de superfície a Cohabitac a canvi que es faci 30 pisos en un solar de propietat municipal ubicat al barri de Puigventós. En concret, es troba al carrer Sant Quirze, en un terreny de 900 metres quadrats. La regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, ha explicat que es tracta “d’un primer pas per poder fer aquests pisos de lloguer social” destinats a joves i a gent gran. Ha matisat, però, que és un acord condicionat a què la coordinadora rebi la subvenció corresponent dels fons europeus Next Generation. En el programa d’avui resumirem el ple d’aquest dilluns, el darrer ordinari d’aquest mandat. És el nostre tema de portada d’aquest 25 d’abril.

Ens fem ressò de la presentació, aquest dilluns, del festival de cervesa artesana BIRRASANA, previst aquest cap de setmana.

Anunciem que Lloret se suma, demà, al dia europeu de jardins històrics, amb una jornada de portes obertes al recinte de Santa Clotilde i una visita guiada a les 5 de la tarda.

En plana esportiva, destaquem dues qüestions: la Piscina acull aquest cap de setmana la Women Spring Cup. El torneig de waterpolo internacional femení comptarà amb 21 equips participants.

I l’altra qüestió, té un nom propi: Javier Altamirano, del Judo Nova Unió, ha aconseguit aquest cap de setmana la medalla de bronze en la Copa d’Espanya de Veterans. La competició s’ha celebrat a Vitoria, amb 200 participants.

Recordem que avui hi ha una trobada de corals, amb la Tot Cor a la parroquia.

Darrers Programes