11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Agost 2021

Aquest dimecres us expliquem que s’administren 96 dosis en la jornada de vacunació sense cita prèvia, celebrada aquest dimarts a Lloret de Mar. L’acció s’ha adreçat a persones majors de 12 anys que tenen el seu equip d’atenció primària assignat a l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa. Això inclou els CAP de Lloret i El Rieral i el Consultori Local de Tossa de Mar. La jornada de vacunació s’ha dut a terme, com és habitual, a la Biblioteca Municipal. La previsió era administrar unes 300 dosis, però no s’ha pogut arribar ni a una tercera part, tot i la crida que s’ha fet perquè tothom que encara no estigui vacunat, hi accedeixi, per tal de protegir-se a un mateix però també a la resta de la ciutadania. En el programa sabrem quina és valoració que fan des de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Parlem amb Roser Ribas, infermera pediàtrica del CAP de Lloret Centre i cap d’infermeria en funcions de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa.

En plana esportiva, expliquem que aquest dissabte se celebra a Lloret de Mar la 17a edició del torneig Triangular Selva Marítima, amb els primers equips del Club de Futbol Lloret, la Unió Esportiva Tossa i el Club Deportiu Blanes. Per saber com es presenta la cita, entrevistem Eduard Coloma, president de l’equip amfitrió, el Lloret.

A la segona part, sabem com es presenta el concert que es farà aquesta nit en el Festival Som de Mar. Hi actuarà Carlos Sadness, en la setena jornada del cicle de concerts als Jardins de Santa Clotilde. L’artista barceloní presentarà el seu nou treball, “Tropical Jesus”, que va publicar el passat 19 de juny.

Després, parlem de l’última sessió del cicle Cinema d’Estiu. Es farà aquesta nit a Sa Caleta, amb la projecció de la pel·lícula “Adú”, que parla sobre diferents històries d’immigració. Escoltem les declaracions del regidor de Cultura, Cristian Fernández.

I per últims ens fem ressò de la representació de La Comedia de Las Lalis, que arriba aquest divendres al Teatre de Lloret. L’espectacle s’inclou dins de la programació del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Es tracta d’una funció molt divertida, amb una versió d’Els bessons de Plaute. Parlem amb una de les seves actrius, la blanenca Maria Sola.

Darrers Programes