15.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Agost 2022

Al BDBH d’avui parlem amb Joan Dausà. El cantautor de Sant Feliu de Llobregat, que passa pel moment més dolç de la seva trajectòria musical, actuarà demà a la nit al festival Som de Mar. Avui conversem amb ell per conèixer tots els detalls del concert. A més, també expliquem que aquesta nit serà el torn […]

Al BDBH d’avui parlem amb Joan Dausà. El cantautor de Sant Feliu de Llobregat, que passa pel moment més dolç de la seva trajectòria musical, actuarà demà a la nit al festival Som de Mar. Avui conversem amb ell per conèixer tots els detalls del concert. A més, també expliquem que aquesta nit serà el torn dels Boney M. en el festival lloretenc, que encara la recta final amb aquests dos concerts i amb el d’Els Pets dissabte. 

L’agenda d’activitats marca el BDBH d’avui. Expliquem que IOGUI TRIO oferirà un concert al pati de la Biblioteca, a partir de les vuit del vespre, on narrarà la història de la bossa nova. 

Seguim amb més música, perquè recordem que aquest vespre hi ha Festival de Música del Mediterrani, amb els lloretencs Join Guitart Duet, a les nou a l’església parroquial. 

De cara a demà i dissabte, se celebren les festes de Fenals i Santa Clotilde amb activitats variades per a tots les edats i avui en donarem tots els detalls. 

També parlem del FITAG Municipis perquè aquest divendres al vespre ens porta al Teatre de Lloret un espectacle titulat “Un baile de huesos”, de la companyia basca Teatro Estudio San Sebastián. Ens en parlarà el seu director, Manolo Gómez. 

I en plana esportiva acabem recordant que avui comença el torneig de waterpolo Be Water My Friend, que es disputarà a la piscina de Lloret fins diumenge. 

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022