14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Febrer 2021

Avui avancem que Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran les seves experiències d’èxit, demà divendres. Totes dues empreses participaran en un seminari virtual que organitza el Servei d’Ocupació Municipal, el SOM, per a nous emprenedors que vulguin impulsar els seus negocis i vulguin saber de quina manera se’ls pot ajudar.

La sessió serà gratuïta i es durà a terme aquest divendres, de deu del matí a dotze del migdia. En dona els detalls el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, i també coneixent els casos concrets del blog de viatges Viajeros Callejeros, amb Vanessa Santiago, i del centre d’optometria i teràpia visual Optica’m, amb Mònica Gómez.

S’ha presentat la Memòria d’El Puntet del 2020 i avui en valorem les dades amb la regidora de Joventut, Marina Nicolàs. El més destacat és que el Punt d’Informació Juvenil va donar suport a més d’una vintena de projectes impulsats arran de la pandèmia.

En plana esportiva, avancem que la Piscina de Lloret serà la seu del Campionat d’Espanya de natació sincronitzada del 12 al 15 de març per a les categories infantil i aleví. En parlem amb la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

Artyom Progonov demana la col·laboració de tothom perquè necessita rebre molts vots per poder passar a la final del Premi de Promeses de l’Alta Cuina que organitza Le Cordon Bleu de Madrid. En parlem amb ell mateix i també amb un amic que l’està ajudant a les xarxes socials, Toni Bonilla.

Ahir es van entregar els premis del primer concurs de fotografia comunitària i ho expliquem, escoltant la veu de les tres guanyadores: Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan. A més, també escoltem les bones valoracions que en fa la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Acabem el programa explicant que la Piscina de Lloret acull aquests dies els entrenaments de Fèlix Duchampt, un triatleta francès que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio i que es prepara a Lloret amb una desena d’esportistes d’elit.

Darrers Programes

Avui parlem de la selecció juvenil d’Eslovènia de natació que ha fet una estada a la Piscina de Lloret. En...
Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA