8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Gener 2023

L'informatiu matinal

La Promotora del Transport Públic demana l’adhesió dels Transports Públics Urbans i Interurbans de Lloret al Sistema Tarifari Integrat de les àrees de Barcelona i Girona. La secció de la Selva Marítima de la Promotora del Transport Públic ha presentat una instància a l’Ajuntament perquè el tema es tracti al ple municipal d’aquest mes de gener, que tindrà lloc el proper dilluns. A més, la plataforma ha obert un canal de YouTube per generar un debat públic sobre la mobilitat i el transport a Lloret de Mar.

L’Arxiu Municipal organitza aquesta tarda una xerrada dins del cicle de la Tribuna del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret. El ponent serà Narcís Figueres, que parlarà de la vinculació del poeta Josep Carner amb Lloret i la seva gent. Entrevistem a Narcís Figueres i també a la regidora de l’arxiu, Ana García-Castany.

De cara a la primavera, s’està preparant una exposició sobre l’obra pictòrica del lloretenc Joan Sala i Lloberas. En coneixerem els detalls amb la historiadora de l’art Marina Garcia, a qui escoltem, i amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, a qui entrevistem.

Tanquem el BDBH en plana esportiva per explicar que aquest divendres es preveu que s’obrin les inscripcions per a la quarta edició de la Lloretrail, que se celebrarà el 16 d’abril.

Darrers Programes