23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Juny 2021

L'informatiu matinal

El dispositiu de platges de Lloret per aquest estiu comptarà amb 41 professionals de seguretat i vigilància. En concret, entre els mesos de juliol i agost, hi haurà 28 socorristes, 9 vigilants de platges i 4 informadors turístics, que realitzaran tasques d’atenció al visitant i explicaran les mesures de prevenció.

A més, aquests professionals tornaran a realitzar un control actiu de l’ocupació de platges i cales. Tindran a la seva disposició un sistema de videovigilància amb càmeres IP de Telefònica, que detecta les zones que estan sent ocupades. Les dades es podran consultar en temps real a través del web de l’Ajuntament, en la secció d’aforament de platges.

A banda, de la tasca d’aquests professionals, el dispositiu de platges també tindrà, com a prioritat, el control de l’aforament i la distància de seguretat entre bombolles convivents. A més, també es reforça la senyalística de les platges sense fum.

Ampliem aquesta informació amb la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs.

Donem a conèixer, amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, el cartell de la 18a edició del Clon Festival, que arriba un any més com un dels plats forts de l’estiu a Lloret de Mar. A més, el regidor també ens parla del cicle Cinema d’estiu, que comptarà amb vuit projeccions a l’aire lliure entre els mesos de juliol i agost.

A la segona part, parlem de diverses activitats esportives que hi ha aquest cap de setmana a Lloret. Una d’elles és el torneig FutbolIN, que reunirà a la vila equips de base d’entitats destacades com l’Atlètic de Madrid, el València o la Reial Societat, entre molts altres, en les categories aleví, benjamí i prebenjamí. Entrevistem un dels organitzadors, Fran Chamizo.

També en esports, expliquem com es presenta el final de lliga per a la Juve Lloret, que encara té opcions d’assolir l’ascens a la Segona Catalana, i sabrem, d’altra banda, l’última hora de la Lloret Night Trail, que se celebra aquest dissabte. Parlem amb Tito Pueyo, un dels responsables de l’empresa organitzadora, WeFeel Events.

Per últim, recordem que aquesta tarda es tanca el curs de taller de teatre de l’Institut Rocagrossa. Serà amb la representació de l’obra “Un lugar para soñar”, una peça escrita per Yolanda De la Torre, a partir de les idees de la directora, Gemma Guimerà, i dels mateixos alumnes.

Darrers Programes