15.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Maig 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar és un dels focus d’una macrooperació antidroga, que ha acabat amb 50 detinguts.

Els Mossos d’Esquadra i la policia duanera de l’Agència Tributària han detingut una cinquantena de persones en el marc d’un operatiu antidroga contra una organització que cultivava i traficava amb marihuana per tot Catalunya. Els agents han fet 37 entrades i han intervingut diferents quantitats de droga. Lloret de Mar ha estat un dels punts escorcollats més destacats, a banda de la Bisbal del Penedès. Aquí, els agents han escorcollat dues cases a la urbanització Condado de Jaruco, una altra a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. De l’interior dels immobles s’han emportat diverses bosses. En l’operatiu hi han participat 700 efectius.

Avui també destaquem que l’Hotel Samba celebra 50 anys de vida. L’establiment es va construir a principis dels anys 70 entre diferents socis, però és la família Palacín qui s’hi ha consolidat al capdavant, amb tres generacions dedicades a l’hotel.

Avui parlem amb l’actual gerent, Jordi Palacín, que va agafar el relleu al seu pare, en Josep Maria, i que compta amb el seu fill Pau com a director actual de l’Hotel. Amb ell comentarem com ha estat l’evolució de l’equipament i quins plans de futur tenen sobre la taula. A més, volem saber què han preparat per celebrar aquest 50è aniversari.

Parlem del concurs VídeoMAT, perquè hi ha tres classes de Lloret que han guanyat un premi. Dues són de l’escola Immaculada Concepció i un altre, de l’Institut Escola.

Després de dos anys de pandèmia, el Lloret Convention Bureau va celebrar ahir la seva trobada anual, on es va presentar el Pla d’Accions i Objectius i la previsió d’ingressos i despeses d’aquest 2022, entre altres coses. Fem un repàs del més destacat de la trobada, que es va fer a l’hotel L’Azure.

Expliquem que el lloretenc Joan Domènech va recollir, ahir a la tarda, el Premi Ramon Fuster, entregat pel Col•legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Escoltem les declaracions de l’historiador lloretenc.

També escoltem les vivències del veterinari Robert Melero, que fa uns dies va viatjar fins a Ucraïna per rescatar una ossa que estava atrapada en una gàbia. Avui ens visita en persona al BDBH.

En esports, entrevistem al corredor Dani Cazalla que és un dels 62 catalans que ha aconseguit baixar de les quatre hores i mitja a la marató de muntanya “Zegama – Aizkorri”.

En clau cultural, ens fem ressò de les novetats en la trajectòria musical de l’artista lloretenca Carla Frigo.

Recordem que demà tindrà lloc l’esdeveniment solidari que ha preparat l’escola Àngels Alemany a les pistes d’atletisme.

Darrers Programes