25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Març 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que l’Hotel Bella Dolores ha donat 6.000 sobres de sabó per a Ucraïna i els voluntaris de l’APASC recullen aliments per a les persones desplaçades. Obrim l’informatiu d’avui amb un parell d’iniciatives solidàries per ajudar els desplaçats d’Ucraïna que arriben a Lloret de Mar. Una és de L’hotel Bella Dolores, que ha donat 6.000 sobres de sabó i xampú, que tenia en format de monodosi. El passat dimecres, l’establiment els va portar al Pavelló Municipal d’Esports en caixes, juntament amb la resta de productes d’ajuda per a les famílies ucraïneses. Divendres passat van sortir des de Lloret set tones d’ajuda humanitària per a Ucraïna. Recordem que les famílies que arriben aquí disposen d’un punt d’atenció al centre cívic de Can Carbó i que l’Ajuntament està recollint aliments en els dos Puntets.  Qui també ho fa és l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (APASC). Els voluntaris seran avui a les portes del supermercat Bon Àrea. L’entitat fa una “crida a la població”, perquè doni productes alimentaris de primera necessitat, pensant en els infants, i que en el cas de voler donar roba, ho porti a Càritas. 

Avui anunciem que s’inauguren les escultures que donaran el toc final a la plaça Pere Torrent. Són un conjunt d’obres, molt especials, que busquen ser la nova fotografia de moda a Lloret.

En plana esportiva, Maria Bruguera s’ha proclamat campiona de Catalunya en taijitsu i repassem els partits del cap de setmana, així com el canvi d’hora de la matinada de dissabte a diumenge.

A la segona part, us citem aquesta nit a TV3 per seguir el programa EUFORIA, on la lloretenca Laura Gibert, de només 16 anys, es manté dins del concurs que busca el millor nou cantant de Catalunya. Li desitgem molta sort.

Tot seguit repassem l’agenda del cap de setmana, marcada per la trobada dels sketchers al cementiri i la marxa de les ermites del Xino Xano.

Darrers Programes