Dissabte, 16 gener 2021
7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Novembre 2020

Aquest dimecres ens despertem, des del punt vista informatiu, explicant-vos que l’associació de dones l’Aurora organitza una cadena feminista aquesta tarda a la plaça de les Regions, amb motiu del 25N. 11 dones han estat assassinades per violència masclista a Catalunya entre els mesos de gener a novembre. L’edat mitjana de les víctimes és d’uns 40 anys. Una altra dada a destacar és la dels homes detinguts per exercir violència masclista. L’any passat van ser més de 6.700 a Catalunya. Aquestes xifres es fan públiques cada any al voltant d’una data assenyalada: el 25N, avui dimecres. El 25 N a Lloret de Mar comptarà amb diverses activitats. La primera es farà avui mateix, a partir de les 9 del matí, amb el col·loqui titulat “La violència masclista durant la pandèmia”, organitzat per Nova Ràdio Lloret i la regidoria d’Igualtat. El debat comptarà amb la participació de l’associació de dones l’Aurora i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Lloret. Es podrà seguir en directe just després del “Bon dia, bona hora”. Després, a les cinc de la tarda, s’ha programat una Cadena Feminista, que es farà a la plaça les Regions, al barri del Molí, amb aforament limitat. La resta d’actes s’han traslladat al pròxim dissabte i es faran de manera virtual.

A la segona part, parlem de com afecta el pla de reobertura de la Generalitat per diferents equipaments de la vila. Un d’ells és el Teatre de Lloret, que podrà recuperar l’activitat després d’haver suspès els diferents espectacles i sessions del mes de novembre. Entrevistem el regidor del Teatre, Albert Robert.

També mirem a la Biblioteca, per conèixer quin és el funcionament i els serveis que ofereix l’equipament en aquest primer tram de la desescalada, en què comptarà amb un aforament limitat del 50%. Ens ho explica la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs.

I acabem en plana esportiva per saber com es presenta el partit del Club Hoquei Lloret aquest vespre, a les vuit, davant del Voltregà. Es tracta d’un encontre ajornat corresponent a la jornada 4 de l’OK Lliga. Escoltem les declaracions de l’entrenador, Xavi Albet.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.