21.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Novembre 2021

L'informatiu matinal

Avui és 25 – N: Dia internacional contra la violència masclista. Al BDBH d’avui dediquem bona part del programa a parlar dels actes organitzats a Lloret de Mar amb motiu del 25-N.

Primer de tot, entrevistem la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, per saber com es presenta la jornada d’avui i repassar les diferents activitats.

Tot seguit, parlem d’una activitat en concret: la lectura d’una carta de suport mutu per a totes les dones que pateixen violències. En parlem amb una de les organitzadores, la Lufna, que és tècnica comunitària, i també amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Encara sobre la commemoració del dia contra la violència masclista, parlem amb la directora del documental “Hi ha algú al bosc”. Aquest dissabte, a les vuit del vespre, el Teatre acollirà l’obra que porta el mateix nom i, de fet, formen part del mateix projecte, que es complementa amb una exposició de fotografies. En acabar la funció, l’Aurora organitza un col·loqui amb la directora del documental, Teresa Turiera. Amb qui parlem avui.

Entrevistem Frederic Guich, perquè ha estat escollit com a conseller nacional de Catalunya En Comú per les comarques gironines. Ell mateix ens explica en què consisteix aquest càrrec i com l’afronta.

En un altre ordre de qüestions, expliquem que demà a la tarda es farà l’acte d’encesa oficials dels llums de Nadal, amb música i xocolatada a la Plaça de la Vila. Els detalls ens els dona el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

El Teatre de Lloret acull aquest diumenge la 4a Gala de l’Any d’Adifolk, l’associació per la difusió del folklore. El més destacat serà l’entrega dels Premis Adifolk 2021. De la gala, en parlem amb el president d’Adifilk, Ivan Basora.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022