10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret en estat d’alerta per sequera. Lloret de Mar és un dels municipis que entren en estat d’alerta per sequera a partir d’aquest divendres. Avui mateix, les restriccions d’aigua arriben a 514 poblacions de Catalunya, repartides en 27 comarques on hi ha 6,7 milions d’habitants. És el resultat d’ampliar l’alerta a la conca Ter-Llobregat, de la qual forma part Lloret, així com Darnius-Boadella.

Les restriccions d’aigua se centren en usos com el reg agrícola, l’aigua per a usos ramaders, industrials i usos recreatius que impliquin reg, com ara el golf. No afecten, però, el consum domèstic.

En el cas dels usos urbans, hi ha limitacions en el reg de jardins i zones verdes, que només es pot fer de nit; es prohibeix omplir fonts ornamentals i hi ha limitacions a l’hora d’omplir piscines o netejar els carrers o els vehicles. Entrevistem el regidor d’emergència climàtica, Jordi Orobitg

Lloret en Comú Podem fa el primer pas endavant. En l’assemblea feta el passat 19 de novembre, ha escollit el cap de llista: Frederich Guich, a qui entrevistem.

Recordem una cita destacada, de caire solidari, és el Gran Recapte, que comença avui i s’allarga el cap de setmana a supermercats i establiments de Lloret i de tot el territori.

Anunciem com els clubs esportius se sumen a la lluita contra la violència de gènere i anunciarem els partits d’aquets dies i exposem l’agenda del cap de setmana, marcada per funcions teatrals, l’encesa de llums de Nadal i la trobada solidària dels Moters que recolliran aliments per a Càritas.

Darrers Programes