26.4 C
Blanes

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Torna la normalitat al plenari de l’Ajuntament de Lloret. Aquesta tarda, es tornarà a permetre la presència de públic a la sala de plens, en la sessió que començarà a les sis de la tarda i que comptarà amb 13 punts a l’ordre del dia.

Dos d’aquests punts són mocions que presenta Ciutadans. El grup amb més representació de l’oposició demanarà que el ple manifesti el seu suport a una subvenció econòmica pels damnificats per l’erupció del volcà a l’illa de La Palma. A més, proposarà la instal·lació de passos de vianants sobre elevats i reductors de velocitat al Passeig Marítim i a l’Avinguda Just Marlès.

La resta de punts de l’ordre del dia fan referència a qüestions relacionades amb el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, l’aprovació i modificació de determinades ordenances fiscals pel 2022, una proposta de modificació de crèdit, i l’inici i aprovació de l’expedient de contractació del servei de neteja d’edificis i equipaments municipals.

Repassem l’ordre del dia i sabem com es presenta el plenari d’aquesta tarda, que comença a les sis de la tarda i que es podrà seguir també a través de la ràdio, i les xarxes ja que s’han superat els problemes tècnics de la darrera sessió.

Expliquem que s’ha reactivat el turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar. La destinació ha acollit en les últimes setmanes diferents reunions, convencions i sessions de treball nacionals i internacionals. Entrevistem Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau.

També sabem com va anar el Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral, que es va celebrar aquest dissabte a Lloret amb la presència del major de Trapero. Escoltem les seves declaracions.

Després, avancem com serà la fira de Halloween i Tots Sants del pròxim cap de setmana, del 30 d’octubre a l’1 de novembre. Serà la segona edició de l’esdeveniment, que ja es va fer el 2019 però que es va haver de suspendre el 2020 per la pandèmia.

Ens fem ressò de la commemoració a Lloret del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Serà aquest dimecres, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Parlem amb l’arxiver Joaquim Daban i amb la regidora de l’Arxiu, Ana Garcia-Castany.

Per últim, en plana esportiva, sabem com ha anat la jornada, repassant els diferents resultats de lliga amb les declaracions de tècnics i jugadors.

Darrers Programes