7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 25 Octubre 2022

Avui tenim un BDBH de por. Aquest cap de setmana, l’Ajuntament organitzarà la Fira de Halloween i Tots Sants. Començarà divendres i s’allargarà cinc dies amb paradetes diverses i un passatge del terror. En parlem amb la regidora de Comerç, Lara Torres, que ens en dona tots els detalls. Però tenim més terror preparat per […]

Avui tenim un BDBH de por. Aquest cap de setmana, l’Ajuntament organitzarà la Fira de Halloween i Tots Sants. Començarà divendres i s’allargarà cinc dies amb paradetes diverses i un passatge del terror. En parlem amb la regidora de Comerç, Lara Torres, que ens en dona tots els detalls. Però tenim més terror preparat per al programa d’avui.

També celebrarà el Halloween d’una manera especial l’Hotel Samba, que ha preparat un túnel del terror. És la primera vegada que impulsa aquesta activitat, que estarà oberta als seus clients, però també a tots els veïns de Lloret. En parlem amb el director de l’hotel, Pau Palacín i amb l’escenògraf encarregat del decorat, el lloretenc Víctor Peralta.

Entrevistem el president del Cineclub  Adler, Joan Moret, per comentar la projecció que es fa aquest diumenge a la tarda, amb la pel·lícula Nosferatu.

Aquesta tarda, es presenta a Lloret el llibre “El poder de querer. Más fuerte que el ictus”, de Rosa Rubio, que va patir un ictus fa deu anys i ho explica en aquesta obra. Parlem amb ella.

La vetllada internacional del Team Albino ha reunit aquest cap de setmana prop de 800 espectadors a Lloret de Mar. Escoltarem declaracions de l’organització.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022