31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Abril 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que Lloret de Mar és el seu d’unes jornades sobre turisme inclusiu. La vila acull demà i dijous unes jornades de formació sobre turisme inclusiu. S’adrecen als empresaris de la destinació, per tal de rebre coneixements en aquest sentit i treballar conjuntament perquè Lloret sigui més accessible a tot tipus de visitants. Les jornades, que tenen lloc a la Biblioteca, compten amb experts en l’àmbit del turisme inclousiu, a més de la col·laboració de l’ONG lloretenca Pas a Pas Autisme i l’empresa Multisignes, una productora audiovisual especialitzada en accessibilitat. La ONCE s’encarregarà de moderar les sessions, que inclouen xerrades, testimonis, tallers i una taula rodona amb casos pràctics en el món del turisme, amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà, Lloret Turisme i l’associació Multidiscapacitats. Nosaltres en sabem més detalls, entrevistant Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Avui parlem amb la Creu Roja, per saber com atenen els refugiats ucraïnesos que arriben a Lloret i a la resta de les comarques de Girona. En parlem amb Norma Rivas, de la Creu Roja de la Selva Marítima.

Tot seguit, sabem com Lloret se suma al Dia Europeu de Jardins Històrics. Ho anuncia el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

A la segona part, parlarem de salut mental i art. Avui l’escriptora Bel Olid signarà el seu llibre SUITE TOC a Can Gallissà, inspirat en l’obra de teatre sobre el transtorn obsessiu compulsiu que es representa aquest divendres a la vila. Parlem amb l’autora, i escoltarem declaracions de Montse Sala, de Can Gallissà, i d’Amaranta Gibert, directora del teatre-

Després sabem detalls del torneig de waterpolo femení que s’ha presentat aquest dilluns a la piscina, on es durà a terme aquest cap de setmana. 

A més, avui comença la segona setmana del torneig màster de petanca. L’esdeveniment es reparteix en tres setmanes i cadascuna compta amb uns 300 participants de diferents nacionalitats. La majoria són jubilats francesos.

Darrers Programes