23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Abril 2023

L'informatiu matinal

Una lloretenca, portera a la Queen’s League, l’espectacle de moda. La lloretenca Roberta Archibald és una de les jugadores escollides per disputar la primera edició de la Queens League, la versió femenina de la Kings League. Jugarà amb el Rayo de Barceona, que presideix l’streamer Spursito.

Aquesta nova lliga femenina vol seguir les passes de la Kings League, una lliga esportiva de futbol 7 creada per Gerard Piqué, exjugador del Futbol Club Barcelona. El seu format és novador, a causa de l’espectacle que envolten els partits que es disputen, amb canvis de normes constants.

Roberta Archibald va començar jugant al Club Unió Futbol Sala Lloret. Després de passar pel Blanes i l’Espanyol, va tornar a casa, per jugar en l’equip femení del Club de Futbol Lloret, que competia en la Segona Divisió Nacional. Els últims equips en els què ha jugat han estat l’Estartit i el Pontenc.

Ara, la lloretenca inicia una nova etapa en la Queens League. Aquestes setmanes, s’entrena amb les seves companyes del Rayo de Barcelona. El debut, en la primera jornada de lliga, serà el 6 de maig. Hi haurà partits cada dissabte fins al juliol, en què es disputaran els playoff i la Final Four.

Entrevistem la Roberta Archibald.

Avui sabem per què l’escola Esteve Carles no fa classe. De fet, aquest dimecres no hi haurà cap nen a les aules. Expliquem a on van i per què.

Tot seguit, en plana esportiva, donem veu al Club Handbol Lloret. Fa una crida per captar nous jugadors i jugadores per l’entitat, a partir de 17 anys, amb la intenció de reforçar l’equip sènior masculí i també amb l’objectiu de crear un sènior femení.

Recordem que Lloret se suma al dia europeu de jardins històrics avui, el mateix dia en què acaba l’exposició dels alumnes de Batxillerat Artístic a la Biblioteca.

A la segona part, anunciem dates i xifres importants amb la mirada posada a les eleccions del 28 de maig. Estem a un mes dels comicis i a Lloret es presentaran 11 candidatures.

A continuació, coneixem la Roser Vilagran, guanyadora del premi Joan Llaverias, de contes infantils amb il·lustracions.

Darrers Programes