17.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Agost 2022

Acabem la setmana explicant-vos que l’Ajuntament afirma que no és legal la proposta de Lloret en Comú referent al mercat municipal. Fa uns dies, Lloret en Comú va proposar instal·lar mòduls prefabricats perquè els paradistes del Mercat Municipal puguin seguir amb la seva activitat mentre durin les obres de l’equipament, que està previst que comencin l’any que […]

Acabem la setmana explicant-vos que l’Ajuntament afirma que no és legal la proposta de Lloret en Comú referent al mercat municipal. Fa uns dies, Lloret en Comú va proposar instal·lar mòduls prefabricats perquè els paradistes del Mercat Municipal puguin seguir amb la seva activitat mentre durin les obres de l’equipament, que està previst que comencin l’any que ve. Des de l’Ajuntament, però, alerten que aquesta proposta no és legal. De fet, és una de les mesures que s’havien plantejat des del consistori, però que els serveis jurídics la van desestimar. Ho comentem, avui, amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

L’Ajuntament té previst arreglar el carrer Sant Bonaventura per renovar-lo i fer-lo accessible a tothom, amb prioritat per als vianants. Escoltem el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Ens fem ressò de la concentració que va haver-hi ahir a la tarda a la Plaça de la Vila per denunciar la Guerra d’Ucraïna i tenir un record per a les víctimes. La concentració es fa cada dijous, però ahir va ser més concorreguda perquè coincidia amb els sis mesos de l’inici de la guerra i també amb la commemoració del dia de la independència d’Ucraïna. 

Aquest diumenge es disputarà el Triangular Selva Marítima, entre el Lloret, el Blanes i el Tossa. En donem els detalls. 

Un dia més, tenim concert del Som de Mar. Avui és el torn de Joan Dausà, ho recordarem. I també entrevistem a Lluís Gavaldà, cantant d’Els Pets, perquè el grup clourà la tercera edició del festival demà a la nit.

Seguim repassant l’agenda del cap de setmana: hi ha les festes de Fenals i Santa Clotilde, espectacles del FITAG, un xou de màgia i audició de sardanes amb la cobla Bisbal Jove.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022