13 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Febrer 2021

Avui destaquem que es vacunen 90 persones grans amb dependència al dia de mitjana a Lloret de Mar. Ho fan al CAP del Rieral, que aquest dimarts ha començat a vacunar les persones grans amb dependència, a més dels seus cuidadors i convivents.

Sovint es dona el cas que hi ha gent que no ha sortit en un any de casa i que ho fa ara per rebre la vacuna contra la COVID-19. La vacunació a persones grans amb dependència es duu a terme cada dia, des del matí fins a les 8 del vespre, de forma ininterrompuda. Des de l’atenció primària es contacta via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donen la seva conformitat, se’ls programa la vacunació al CAP del Rieral.

Escoltem a uns quants usuaris i a Raquel Garreta, cap d’infermeria.

Aquest dijous s’ha gravat el programa A DUES VEUS, de TV3, als jardins de Santa Clotilde, que han acollit un concert del grup ROBA ESTESA. Sabm per què han triat aquest espai.

Expliquem que la masia de Can Saragossa s’incorpora al llistat d’equipaments municipals que tramiten l’IdCAT als veïns.

Recordem que avui hi ha un seminari sobre casos d’emprenedoria amb èxit a Lloret, organitzta pel SOM.

Repassem tota l’agenda esportiva del cap de setmana, que inclou hoquei, futbol i futbol sala, a més d’una sortida del centre excursionista.

Fem un recull dels actes del cap de setmana, marcats pel concert a la carta de Lluís Gavaldà, avui al Teatre, i per la missa dels Perdons, diumenge a Santa Cristina, a més de recordar que Junts Contra l’AME organitza una jornada virtual de sessions de dj’s aquest diumenge. Diversos discjòqueis han acceptat col·laborar amb la causa.

Darrers Programes

Avui parlem de la selecció juvenil d’Eslovènia de natació que ha fet una estada a la Piscina de Lloret. En...
Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA