17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Gener 2023

S’impulsa un grup de suport per a dones majors de 40 anys. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva impulsa un grup de suport sota el títol “Dones, cuidem-nos”. Es durà a terme a través del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària. La iniciativa s’adreça a dones més grans de 40 anys […]

S’impulsa un grup de suport per a dones majors de 40 anys. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva impulsa un grup de suport sota el títol “Dones, cuidem-nos”. Es durà a terme a través del Programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària.

La iniciativa s’adreça a dones més grans de 40 anys i constarà d’un total de deu sessions, que es duran a terme entre el 16 de febrer i el 27 d’abril. Les dones són derivades pel CAP o per diferents departaments de l’Ajuntament. És el nostre tema de portada d’avui i ampliem la informació amb la referent del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària, la psicòloga Mònica Cuadrado, i amb la regidora de Salut i d’Igualtat, Jennifer Pérez.

Fem un repàs de la nova temporada del teatre, que comença aquest dissabte amb “El diablo Cojuelo”, una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i Velvet Events. Parlem de la temporada en general amb el regidor del Teatre, Albert Robert.

Abans, aquest vespre mateix, el Cineclub Adler també estrena temporada. Ho farà amb la projecció de la pel·lícula “El Agua”, dins del cicle Cinema i Dona. Escoltem una representant de l’Aurora, Maite Rodríguez, i entrevistem el president del cineclub, Joan Moret.

Expliquem que demà a la tarda el periodista i escriptor Víctor Amela serà a Lloret per presentar el seu últim llibre, titulat “Si yo me pierdo: “Oh Cuba!” Los 98 días más felices de la vida de Lorca”. Serà a les sis de la tarda a la llibreria Gallissà i l’acte es complementarà amb una lectura de poemes a càrrec de l’actor lloretenc Joan Pau Romaní i la presentació d’una exposició sobre Cuba del fotògraf, també lloretenc, Albert Navarro.

Darrers Programes