10.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Juliol 2021

Iniciem la setmana explicant-vos que avui se celebra la Diada de Sant Elm. La Confraria de Sant Elm es converteix avui, 26 de juliol, en la protagonista de la Festa Major. L’entitat ha organitzat diversos actes al llarg de la jornada, com ara una missa, l’ofrena d’una corona de llorer, el 36è trofeu d’optimist o el Ball de Plaça. Parlem, de tot plegat, el president de la Confraria de Sant Elm, Ignasi Riera. A més a més, repassarem com va anar dissabte la celebració de Santa Cristina.

Encara parlant de la Festa Major, expliquem que ja s’ha escollit el cartell per a l’any vinent. És el resultat d’un concurs que organitza l’associació d’exobreres i el cartell escollit és el de Núria Perea, a qui tindrem l’oportunitat d’escoltar.

També donem veu a la cobla La Principal de La Bisbal. Serà l’encarregada de tancar la Diada de Sant Elm, amb un concert líric de formació d’orquestra. Es farà a Sa Caleta, a dos quarts d’onze de la nit. Parlarem amb Francesc Cassú, director de la cobla.

A la segona part, ens fem ressò del Campus d’Hostaleria i Esport, que ha organitzat per segona vegada la Fundació Climent Guitart, de manera conjunta amb la Fundació Barça. Hi han participat 19 joves migrants sense referents adults, que han rebut formació per obrir-se al món laboral. Sabem com ha funcionat parlant amb Roberto Torregrossa, coordinador del projecte.

I avui també parlem de les pròximes activitats de l’associació mediambiental Xatrac. Dijous, el grup de joves que es troba realitzant les Estades Marines ha organitzat una neteja a la Mar Menuda de Tossa, mentre que per divendres han preparat una fira amb diverses activitats. En sabem tots els detalls amb Paula Martín, responsable de comunicació de les Estades Marines de Xatrac.

Darrers Programes