27.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Juliol 2022

Aquest dimarts us expliquem que Lloret viu una inoblidable i normalitzada diada de Santa Cristina. “Lloret de Mar té una personalitat pròpia amb un component turístic molt benvingut”. Tot plegat es veu i es viu en la diada de la Festa Major de Santa Cristina, “una experiència molt bonica”. Així ha resumit el conseller Jaume […]

Aquest dimarts us expliquem que Lloret viu una inoblidable i normalitzada diada de Santa Cristina. “Lloret de Mar té una personalitat pròpia amb un component turístic molt benvingut”. Tot plegat es veu i es viu en la diada de la Festa Major de Santa Cristina, “una experiència molt bonica”. Així ha resumit el conseller Jaume Giró la seva estada a Lloret amb motiu del 24 de juliol, on ha vingut per primer cop. Ho ha fet juntament amb Roger Torrent, conseller d’Empresa, qui ja va venir fa uns anys al Ball de Plaça quan era president del Parlament. Juntament amb ells, han gaudit de la diada l’exconseller Jordi Turull així com l’abat emèrit de Montserrat, Josep Maria Soler, qui ha oficiat la missa solemne. Els escoltem en el programa d’avui, així com l’emoció de les obreres i altres protagonistes del 24 de juliol.

Avui també anunciem tots els actes de la diada de Sant Elm, d’aquest dimarts, marcada per l’ofrena al mar i el castell de focs artificials amb la pirotècnia que va guanyar el 2019 al concurs de Blanes.

En plana de successos, expliquem el cas d’una noia que ha denunciat que la van punxar amb una xeringa en una discoteca de Lloret fa uns dies i que es va trobar malament.

Així com que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya confirma la sentència que condemna a 18 anys de presó l’acusat d’executar a trets un empresari l’any 2012 a Lloret de Mar.

Després donem les dades de la donació de sang de la setmana passada a Lloret amb 11 donants nous al registre de medul·la òssia.

I també anunciem el nom amb què es presenten els exregidors del PSC i actualment no adscrits -Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jimenez i Edu Lopez- a les eleccions del 2023 a Lloret.

Darrers Programes