17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Maig 2022

L'informatiu matinal

Gran expectació a Lloret, aquest cap de setmana, amb la disputa del torneig Futbolín i la Copa AFIA.

Seran dues competicions de futbol que reuniran més d’un miler de persones entre esportistes i acompanyants. D’una banda, el torneig Futbolín celebra la quarta edició, amb els equips de futbol base dels millors clubs d’Espanya i Europa, com el Barça, el Betis, l’Atlètic de Madrid, la Juventus o el Milan. Serà aquest cap de setmana, en les categories aleví, benjamí i prebenjamí.

D’altra banda, aquest dissabte també comença la Copa AFIA, que s’allargarà fins al divendres de la setmana que ve. Es tracta d’un torneig internacional de futbolistes veterans, vinguts de Brasil, que competiran en tres categories: més de 55 anys, més de 60 i més de 65.

Parlem amb els seus organitzadors: Fran Chamizo, del Futbolín, i Rogerio Donato, de la Copa AFIA. A més, també valorem la celebració d’aquests esdeveniments amb la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

Comentem l’acció promocional que Lloret Turisme va fer a Polònia, en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i l’Agència Catalana de Turisme.

En plana cultural, donem tots els detalls sobre l’obra que es podrà veure aquest dissabte al Teatre de Lloret, que és una versió del clàssic “Somni d’una nit d’estiu”, de William Shakespeare. I també ens fem ressò d’un altre clàssic, que és “Eduard II”, de Christopher Marlowe; en aquest cas, es pot veure al Teatre Akademia de Barcelona i en parlem perquè un dels actors que hi apareixen és el lloretenc Albert Muntané.

També expliquem que aquest vespre el Cineclub Adler farà una nova projecció. A partir de dos quarts de nou, es podrà veure la pel·lícula “System Crasher”.

Recordem que avui es fa l’esdeveniemnt solidari que organitza l’escola Àngels Alemany amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. L’esdeveniment es dedicarà a l’Èric, un nen del centre de 5è de Primària que va morir a finals de l’any passat de càncer.

Finalment, sabem en què consistia el vídeo presentat per l’Institut Escola al concurs VídeoMAT, que els va permetre guanyar a la votació popular.

Darrers Programes