7.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Novembre 2021

L'informatiu matinal

El certificat Covid és obligatori des d’aquesta mitjanit per accedir a bars i restaurants. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la decisió del govern, que aquest dimarts ha acordat ampliar l’ús del passaport davant l’augment de contagis.

La mesura afecta també als establiments de restauració que estiguin ubicats a dins de centres comercials, equipaments culturals, esportius o recintes firals.

Els jutges també han autoritzat que el certificat s’hagi d’ensenyar per entrar a gimnasos o centres esportius i a residències de gent gran. Als visitants, si no estan vacunats, se’ls farà un test d’antígens. En queden exclosos els treballadors. De moment, l’autorització és per 14 dies. Per tant, fins el proper 9 de desembre.

Sobre passaport Covid en parlem amb l’alcalde Jaume Dulsat, a qui li preguntem també pel jurat del concurs d’idees per remodelar l’eix urbà de Lloret.

Tot seguit, ens fem ressò dels actes fets ahir a Lloret pel 25N, com la concentració de rebuig a la violència masclista.

Amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, sabem com ha anat la trobada a Tenerife de l’Aliança de Municipis Turístics, de la qual la destinació en forma part.

A la segona part, xerrarem una estona amb mestres i alumnes de l’institut Rocagrossa per saber com preparen la campanya CAP INFANT SENSE ESPORT.

Tot seguit, sabrem com els establiments es poden sumar a la iniciativa COMPRA A LLORET i en què consisteix la trobada solidària de Moters, diumenge a Fenals.

A la part final, repassarem les cites esportives del cap de setmana i la resta de l’agenda.

Darrers Programes