8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem les noves ordenances fiscals per al 2022, que es van aprovar al ple d’ahir. Totes les taxes i impostos municipals s’han congelat de cara al 2022. El Govern municipal ha tingut en compte la complicada situació social i econòmica que viuen molts veïns de Lloret arran de la crisi provocada per la pandèmia. Escoltarem declaracions al respecte, que va fer l’alcalde Jaume Dulsat en el ple d’ahir. A més, remararem altres aspectes de les noves ordenances fiscals, com ara que s’inclou una taxa per permetre l’estacionament en futures zones verdes i s’ha creat també una nova taxa destinada a les grans companyies de telefonia mòbil. Tot plegat ho valorem amb els diferents portaveus municipals, tenint en compte que a banda de l’equip de govern també va donar suport al punt Cs. La resta de grups de l’oposició, però, hi van votar en contra. 

També ens faem ressò d’una victòria: els lloretencs Jordi Marti i Xavier Tibau s’han proclamat els campions del rally Platja d’Aro clàssic. 

Per altra part expliquem que L’Associació ForçAME de Lloret de Mar és una de les 50 entitats seleccionades que rebran una aportació de 2.500 euros per part dels laboratoris Cinfa.

S’han obert les inscripcions per participar en el taller d’autodefensa feminista que se celebrarà a finals del mes de novembre a Lloret de Mar. En donem els detalls.

Darrers Programes