6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Els comuns i Podem es presenten plegats a les eleccions del 2023 a Lloret de Mar. Lloret en Comú i Podem a Lloret de Mar han arribat a un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals del 2023.

Recordem que, als comicis anteriors, l’espai polític que ocupen les formacions es va presentar dividit a través de tres candidatures diferents. De totes elles, només Lloret en Comú va arribar a tenir representació de dos regidors a l’Ajuntament. Des de llavors fins ara, els dos partits han treballat per unificar l’espai i ara les assemblees han ratificat un acord per a concórrer plegades a les municipals de l’any que ve.

El que ja han anunciat és que el nom de la candidatura serà Lloret en Comú Podem i que la persona que encapçali la llista serà de Lloret en Comú, així com els primers llocs de la candidatura. Tots seran per als comuns, excepte el quart lloc que li toca a Podem.

De tot plegat en parlem amb Xavier Rodríguez Pacios, en nom de Lloret en Comú.

Avui fem balanç de com va anar la trobada amb alcaldes del territori el passat dissabte a Lloret amb motiu d’una reunió de treball del partit Independents de Catalunya. Ho valorem amb una de les candidates a la vila, Lara Torres.

A la segona part, parlem de teatre. En concret, de l’obra ANIREM TOTS AL CEL, una comèdia ambientada en una residència de gent gran. La representació, amb la companyia SEMPRE ANEM TARD, es fa dues vegades: el proper dilluns i el dimarts 1 de novembre.

Tot seguit valorem la Setmana Catalana de l’Esport, de la que Lloret n’ha estat una de les seus destacades, amb una especial atenció a les competicions amb esportistes sords. I a la part final, ens fem ressò de la crida que fa l’associació Montphoto per visitar la mostra amb les millors fotografies de natura que hi ha a la Casa de la Cultura.

Darrers Programes