7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 26 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Nou pas endavant per fer realitat el projecte de la nova residència per a la gent gran a Lloret de Mar. L’Ajuntament demanarà al Govern de la Generalitat la competència per poder construir i gestionar la futura residència per a la tercera edat. Almenys això és el que el Govern municipal vol que s’aprovi al ple d’aquesta tarda.

Segons un conveni signat el 2020 entre la Generalitat i l’Ajuntament, les obres havien de començar aquest any, però el conveni està encallat i el govern de Lloret busca la manera de desencallar-lo. Ho comentem amb el regidor de Serveis Jurídics, Jordi Sais.

Entrevistem el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, per comentar la reducció d’allotjaments lloretencs que hi ha hagut en aquesta campanya de la IMSERSO, que va obrir les reserves la setmana passada.

Roser Ribas, infermera pediàtrica de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, oferirà una xerrada aquest dimecres sobre l’alimentació complementària. Parlem amb ella perquè ens faci un apunt sobre en què consisteix aquest tipus d’alimentació. La conferència serà dimecres, a dos quarts de dotze del matí, a la biblioteca.

El Bàsquet Lloret ha començat la lliga aquest cap de setmana i avui sabem com li ha anat. d’altra banda unes 800 persones han participat al a marxa de les Platges del Xino-Xano aquest diumenge i avui expliquem com va anar la jornada.

També ens fem ressò de com ha anat la segona travessia nedant de Lloret a Santa Cristina, que ha organitzat, també aquest diumenge, el club Lloret Aigües Obertes. Des de l’organització destaquen l’èxit de participació, amb 165 inscrits.

Finalment, sabem com va anar, dissabte, el festival literari Lloret Negre, que es va fer durant tot el dia a la biblioteca.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022