31.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Abril 2022

L'informatiu matinal

Una quinzena d’establiments turístics han presentat els seus plans de sostenibilitat empresarial. Aquest dimarts, s’ha fet la cloenda del programa executiu de transformació ètica i sostenible organitzat per Lloret Turisme.

L’organisme públic-privat també ha aprofitat per presentar el seu pla de sostenibilitat que, entre altres coses, preveu crear una taula de treball per seguir posant sobre la taula aspectes vinculats a la sostenibilitat i sumar sinergies. Tots els participants han coincidit en què ja s’estaven duent a terme moltes accions sostenibles, però ara n’han pres consciència i en faran una bona comunicació a l’hora de fer promoció turística.

Parlem amb Joan Vélez, representant d’AGC Chemicals, perquè l’empresa ha fet una donació a la campanya “Ajuda a Ucraïna” de Lloret de Mar. Sabem en què ha consistit exactament la donació i per què han volgut col·laborar amb la causa. 

Entrevistem Juanjo Campos, mestre d’educació física de l’escola Esteve Carles, per comentar que avui l’alumnat del centre participarà en la celebració del Dia de l’Activitat Física al Carrer. Ho farà amb activitats a la platja, davant de l’Ajuntament.

En plana esportiva, sabem com va anar ahir el partit del Club Hoquei Lloret, que va jugar la tornada de l’eliminatòria de la fase de repesca de la Lliga Nacional Catalana femenina.

Expliquem que han començat les obres de remodelació dels vestidors del camp de futbol del Molí. Uns treballs que es preveu que s’allarguin uns tres mesos. En donem els detalls amb declaracions de la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

De l’agenda cultural, ens fixem en dos actes: primer, parlem amb el president del Cineclub Adler, Joan Moret, perquè l’entitat programat l’última pel·lícula del cicle “Cinema i dona” per demà al vespre. El film escollit és “Quan érem bruixes”.

Tot seguit, parlem amb la bailaora Carolina Villegas perquè actuarà al teatre de Lloret dissabte 7 de maig i les entrades ja estan a la venda. L’espectacle es titula “Tres almas de mujer”.

Acabem escoltant la nova cançó solidària que han creat els músics Luis Hungria i Joe Mina amb l’objectiu de recaptar diners per a l’associació ForçAME.

Darrers Programes