6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Agost 2021

Acabem la setmana explicant-vos que Els Amics de les Arts omplen els Jardins de Santa Clotilde amb un dels concerts més vibrants del Festival Som de Mar. Aquest dijous a la nit, la banda catalana va pujar a l’escenari per presentar el seu nou treball, “El Senyal Que Esperaves”, amb un nou directe molt més potent, però amb fidelitat a l’estil que han mostrat al llarg de la seva trajectòria. El concert, que tenia totes les localitats venudes, va comptar amb les cançons del nou disc, però no hi van faltar altres hits com “Jean Luc”, “Ja no ens passa” o “Louisiana o els camps de cotó”. Tot plegat, de la mà de Joan Enric Barceló, Daniel Alegret i Ferran Piqué, que formen Els Amics de les Arts. Escoltem les seves declaracions i també sabem com es presenten els dos últims concerts del Festival Som de Mar: avui actua Maria José Llergo i demà, per tancar, els Sopa de Cabra.

Expliquem que aquest matí es fa una nova jornada de vacunació sense cita prèvia a Lloret de Mar. L’acció, com en l’última ocasió, s’adreça a les persones majors de 12 anys que pertanyin a l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa, és a dir, als CAP de Lloret o del Rieral o al Consultori Local de Tossa de Mar.

Després, ens fem ressò de l’abocador incontrolat que ha retirat Protecció Civil a Lloret de Mar. Es trobava a la zona de Cal Barraquer i aquests dies s’ha procedit a la seva retirada. Ara, el següent pas, és identificar els autors. Escoltem les declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

A la segona part, sabem com es presenta l’última nit del Lloret Drone Festival. És avui, a partir de dos quarts d’onze, a la platja de Lloret, amb 100 drons que il·luminaran el cel de la vila fent dibuixos i figures. Entrevistem el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

En plana esportiva, expliquem que el Club Hoquei Lloret ja coneix el calendari de Lliga. Començarà a mitjans d’octubre i el primer partit el disputarà a la pista de l’Arenys de Munt. Ho valorem amb el president de l’entitat, Josua Pérez.

I, per últim, fem un repàs a l’agenda del cap de setmana, que arriba ben farcit de propostes culturals, amb sardanes, teatre i visites teatralitzades.

Darrers Programes