7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Avui dimarts us expliquem que més de 600 participants en la Cursa solidària de Nadal a Lloret de Mar. Bakr El Asri i Agate Caune han guanyat la cursa solidària de Nadal. Celebrada el passat dissabte, amb un gran ambient a Lloret de Mar, ha reunit més de 600 participants. La finalitat és integrar els joves a través de l’esport, com l’any passat. La prova, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, a més de les curses de promoció, ha comptat amb l’animació de la colla Kalatrons. Valorem l’esdeveniment amb la regidora d’Esports, Anna Garcia Castany. Tot seguit, farem balanç de la quina dels clubs d’hoquei i natació, feta aquest dilluns, diada de Sant Esteve. En parlem amb el coordinador de l’activitat, Jordi Minguella.

Avui parlem d’una altra quina, la que organitza avui l’Esplai Dofins. Serà solidària amb l’associació Pas a Pas, destinada a ajudar infants amb autisme, i també per abaratir costos de les activitats dels nens i nenes. En parlem amb la directora de l’esplai, Lucia Sanchez.

Tot seguit fem un resum de l’any, des del punt vista esportiu, amb Lloret com a punt de mira.

A la segona part, valorem amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, que s’hagin esgotat les places per a l’escape room familiar que comença avui al Museu del Mar.

I a continuació, comentem amb Cristian Fernandez, regidor de Cultura i Festes, a qui s’han donat els premis dels diorames que hi ha exposats al local de l’Erol.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023