11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Aquest diumenge s’ha celebrat la Festa de l’Esport i avui en parlem. Fem un repàs dels principals guardonats de la Festa de l’Esport d’aquest diumenge, que ha aplegat els reconeixements del 2021 i del 2022, ja que l’any passat no es va fer per la situació de pandèmia. Així doncs, els guardons més destacats han estat quatre: dos Premis Llevant, per al Club Patinatge Artístic i el Club de Futbol Lloret, i dos premis Forjador de l’Esport, per a Olga Valls i Anna Rosa Bou. Escoltem representants de tots els guardons i farem una valoració global de tot plegat amb la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic, la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura i l’associació ciutadania SOS Lloret han presentat una moció per al ple d’aquesta tarda per demanar que l’Ajuntament insti el departament de Territori de la Generalitat a estudiar la incorporació de Lloret de Mar a la xarxa tarifària integrada de títols de transport de Barcelona i Girona.

Com fem cada dilluns, repassem els resultats més destacats del cap de setmana.

La Lloretenca Ainhoa Sánchez ha publicat un nou tema, que ha compost juntament amb la murciana Laura Uve. Escoltem la cançó i també la cantautora.

A més, també volem explicar que David Gou ha estat presentat com el nou xef del restaurant Sant Pere del Bosc “By DavidGou”. Divendres es va fer l’acte i escoltem tant a David Gou, com a l’hotelera Cristina Cabañas.

Darrers Programes