17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Gener 2023

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar celebra el dia de la llengua materna amb un procés participatiu. Serà el proper 21 de febrer, en què es pintarà un mur amb l’objectiu de deixar constància de la diversitat lingüística del municipi. El mural, que es pintarà al carrer Pla de Carbonell, a davant de […]

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar celebra el dia de la llengua materna amb un procés participatiu. Serà el proper 21 de febrer, en què es pintarà un mur amb l’objectiu de deixar constància de la diversitat lingüística del municipi. El mural, que es pintarà al carrer Pla de Carbonell, a davant de la rotonda de la riera, inclourà el vers d’un poema. Estarà traduït en diferents idiomes, i la creació del mural anirà a càrrec de l’artista Borbála Rámpay. Com que Lloret és una ciutat inclusiva i diversa, l’Ajuntament proposta als veïns que triïn el vers del poema “Soc d’allà, soc d’aquí” de l’autor palestí Mahmoud Darwish. Les persones interessades, han de participar a través del portal web www.lloret.cat. El procés, que ja és obert, es tancarà el 4 de febrer. En parlem amb Cesca Cornellà, de l’oficina de Català, i Laura Bernà, tècnica de ciutadania.

Sabrem detalls de la presentació del 8è calendari interreligiós, aquest dijous al Teatre, amb els representants de les diferents comunitats de Lloret.

Tot seguit, ens fem ressò d’un comunicat de les agències de viatges, que presideix el lloretenc Jordi Martí, sobre les previsions del 2023.

També anunciem tots els partits del cap de setmana i comentem que aquest matí es fa un taller per a dones migrants. L’objectiu és explicar a quines ajudes tenen dret i com tramitar-les.

I recordem que aquest cap de setmana s’aixeca el teló del Teatre, amb l’obra EL DIABLO COJUELO, a més de l’agenda d’avui.

Darrers Programes